WORDSMITH-KIELIPALVELUT


Wordsmith Language Services

Laatua joustavasti - High Quality United with Flexibility

Monipuolista kielipalvelua

Wordsmith-kielipalvelut tarjoaa laadukkaita kielipalveluja yli 20 vuoden kokemuksella. Meillä on monipuolinen kokemus monien eri tekstityyppien ja erikoisalojen kääntämisestä. Tärkeimmät työkielemme ovat englanti, saksa, ranska, ruotsi ja suomi. Kielivalikoimaamme kuuluvat lisäksi muut maailmassa yleisesti puhutut kielet, kuten kiina, hindi, arabia, venäjä ja espanja.  Kysy lisää!

Kielipalvelumme

  • Käännöstyöt
  • Kielentarkistukset
  • Auktorisoidut eli viralliset käännökset
  • Lokalisointi- ja editointityöt
  • Sanastotyöt

Erikoisalojen käännökset

Teemme asiantuntevasti useiden erikoisalojen käännökset. Meillä on vankka kokemus esimerkiksi tekniikan, tietotekniikan, EU:n, ympäristönsuojelun, tuotantoautomaation, teollisuuslaitteiden, rakennusalan, kodinelektroniikan, kaupan, lääketieteen sekä matkailun teksteistä ja muista medioista.

Laadunvarmistus ja käännöstyökalut

Käytämme kaikissa käännöstöissä laadunvarmistukseen natiivitarkistajaa, eli kohdekieltä äidinkielenään puhuvaa kieliammattilaista. Luotamme käännöstöissä nykyaikaisiin käännösmuistiohjelmiin, kuten SDL Trados ja Across.

Kielentarkistukset

Tarkistamme luotettavasti englanniksi ja muilla kielillä kirjoitetut tekstit. Meille voit toimittaa tarkistettavaksi esimerkiksi gradut, opinnäytetyöt, väitöskirjat, artikkelit, manuaalit, esitteet sekä muut tekstimateriaalit.

Merkitsemme muutokset tekstinkäsittelyohjelman avulla ja kommentoimme kielellisiä seikkoja tarpeen mukaan. Tämä helpottaa muutosten läpikäyntiä, auttaa kirjoittajaa hahmottamaan mahdollisia kielellisiä ongelma-alueita ja kehittymään kirjoittajana.

Sanastotyöt

Teemme sanastotyötä yritysten kommunikaation tehostamiseksi ja yhdenmukaistamiseksi. Yrityksen oma keskeinen sanastotietokanta helpottaa muun muassa käyttäjä- ja työntekijäkoulutusta, tuotedokumenttien laatimista ja markkinointityötä.

Ota yhteyttä ja kysy lisää tai pyydä tarjous kielipalveluista!

Ota yhteyttä ja kysy lisää

Kysy lisää palveluista, pyydä tarjous tai anna palautetta. Palaamme asiaan mahdollisimman pian.

Sähköpostitse
Tekstiviestitse
REKISTERISELOSTE
1. Rekisterinpitäjä

Wordsmith-kielipalvelut
Tiilipojanpiha 1
90450 KEMPELEE

Y-tunnus: 1110903-6